Bemutatkozás


Amióta az eszemet tudom a mozgás az életem része. Nyolc évig atletizáltam és gyermekkorom óta focizom (játszottam kispályás csapatban, kipróbáltam a női futsalt is, leigazoltak a nagypályás, NBII-es, Olimpia csapatába, majd bekerültem a hollandiai Rood-Zwart együttesébe). Jelenleg már csak hobbiszinten focizom.

Időközben, 2004-ben, Kecskeméten szereztem két diplomát: óvónőit, és tanítónőit, illetve egy drámapedagógusi oklevelet.

2005-ben MLSZ „D”- licences labdarúgó szakedzőit végeztem.

Mivel lényem mozgató rugója a sport, és szeretek emberekkel foglalkozni, ezért eldöntöttem, hogy edző leszek. 2011 januárjában jelessel végeztem az IWI testépítő-fitnesz edzői szakán, majd májusban megszereztem a Fit-ball basic oklevelet is az R-med szervezésében. 2012 januárjában hivatalos „TRX Instuctor”, 2012 júliusában Boot Camp Trainer lettem, és 2013 júniusában ismét az IWI-nél elvégeztem a személyi edző nemzetközi képzést is. 2014-2016 között számos egészséggel, anatómiával kapcsolatos továbbképzésen, workshopon vettem részt. 2016-ban elvégeztem a kismamatorna oktatóit is.

9 évet dolgoztam pedagógusként, majd főállású személyi edző lettem, és mellette tartottam személyi-, páros-, kiscsoportos-, és Boot Camp edzéseket is. Jelenleg a személyi edzésekre fektetem a hangsúlyt, amit kismamáknak is különösen ajánlok, hisz teljesen személyre szabottan, szakavatottan foglalkozom Velük! 🙂

Sokféle sportot kipróbáltam (atlétika, foci, vitorlázórepülés, siklóernyőzés, tandemugrás, asztalitenisz, fitness, stb.), és amit biztosan állíthatok: a sport egészségesebbé, fittebbé, kitartóbbá, nyitottabbá, elszántabbá, határozottabbá, optimistábbá, ezek által pedig boldogabbá tesz.

Tarts velem, és mindezt megtapasztalod!!!

fulopa7Bemutatkozás