Köszöntő


Szeretek magam körül egészséges, energikus, kiegyensúlyozott, boldog embereket látni. Mindezek eléréséért tenni kell! Mindenkinek meg kell találnia a saját útját (a munkájában, a szeretet-kapcsolataiban, a hobbijában stb.), ami harmóniához vezet. Ahhoz, hogy hosszú távon minőségi életet élhess, rá kell lépned a helyes ösvényre. A betegségeket csak egészséges életmóddal lehet elkerülni, amibe beletartozik a sport is, illetve a helyes táplálkozási szokások, a káros szenvedélyek mellőzése, a stresszmentes életvezetés, a rendszeresség, a kellő regenerálódási idő, stb. Szeretnék segíteni Neked is, hogy megtaláld azt a mozgást, ami örömet szerez számodra, és rávezet az egészséges életmódra.

Megtornáztatlak, hogy egészséges maradj!

Megmozgatlak, hogy jobban érezd magad!

Megedzelek, hogy fittebb légy!

Sportoltatlak, hogy edzettebb légy!

Bármi legyen is a célod, én segítek! Ne félj, ha az út elején vagy, sosem késő elkezdeni a sportolást, viszont minél hamarabb kezded, annál jobb!!!

  • Teljesen kezdő vagy?
  • Rájöttél, hogy túl sokat ülsz a munkahelyeden vagy/és otthon a gép előtt?
  • Régebben mozogtál, és úgy érzed, újra kellene kezdeni?
  • Az életed része a sport, de stagnálsz, és segítség kellene a továbblépéshez, fejlődéshez?
  • Aktívan sportolsz, de szükséged lenne a szakszerű irányításra, a tervszerűségre, a motivációra?

Akár nagyon fiatal vagy, akár középkorú, akár az idősödő korosztályhoz tartozol, hívj bátran, én mindenkit szeretnék egészségesnek, vidámnak és élettelinek látni!

fulopa7Köszöntő