TRX


a legjobb választás, mert…

 Férfiak és nők kortól függetlenül az aktuális fittségi szintjüknek megfelelően tudnak vele edzeni. Ha nagyon kevés időd van a testedzésre, de mégis szeretnéd elérni a kitűzött célodat (fogyni, erősödni szeretnél, esetleg az állóképességedet szeretnéd növelni), akkor a TRX® Suspension Trainer® a legjobb választás számodra.

Akár 25-30 perc alatt is hatékonyan meg tudod mozgatni az egész tested. Az edzés elején és a végén ne felejts el nyújtani! A TRX® Suspension Trainer® erre is kiválóan alkalmas.

A hordozható és könnyen felszerelhető tréning eszköz növeli a sportolók fizikális teljesítményét. Növeli az erőt és az egyensúlyérzéket. Fejleszti az izmok robbanékonyságát, a koordinációt és erősíti az ún. core izmokat. Csökkenti a sérülések valószínűségét.

Az alapgyakorlatok a sportági specifikumoknak megfelelően folyamatosan fejleszthetők.

Nincs olyan sportág, ahol ne lenne szükség erős, funkcionális izomzatra, kitűnő koordinációra. A TRX® Suspension Trainer® az amerikai erőnléti edzők által legjobbnak tartott fejlesztő eszköz.

Az USA legelismertebb személyi edzői kitűnő eredményekről számolnak be az eszközzel kapcsolatban. Mind a vendégek teljesítményében, mind az edzések hatékonyságában látványos változást hozott a TRX® Suspension Trainer®. Sokoldalú felhasználhatósága, gyakorlatainak korlátlan variálhatósága új dimenziókat nyit a személyi edzés terén.

A TRX® hihetetlen. […] “Ha figyelembe veszed az árát, az általa nyújtott lehetőségeket, a kültéri és beltéri használhatóságot, a stabilizáló izmokra gyakorolt fejlesztő hatást, és hogy mennyire élvezetes edzést tesz lehetővé, akkor nem tudok semmit, ami hozzá fogható lenne. […]” – Dr. John Spencer EllisCEO, NESTA National Exercise & Sports Trainers Association.

        TRX2

TRX-et vásárolhatsz tõlem és viszem a következõ edzésünkre!

Jelentkezés

vissza

fulopa7TRX